01 august 2011

Pere ikka kasvab ...

Johannale sai koguaeg lubatud et ühel päeval ta saab endale koera ... aga ma ei osanud arvata et see päev nii äkki tuleb.
Ühel päeval levis info et on odavalt müüa kuldse retriiveri kutsikad. Odavalt seetõttu et on nö. kätte jäänud ja juba kolme kuused. Tõug on täpselt see mis oleks olnud ka meie valikus tema lapsesõbralikkuse pärast. Ja kuna kutsikad olid siinsamas Hiiumaal läksime neid vaatama ...


... tagasi sõitsime juba koos kutsikaga. Kahe identse kutsika vahel oli ikka väga raske valida, ega ma ei teagi kas tulime ära selle kutsikaga kellele esialgu silm peale jäi ... Aga ega vahet pole ka. Nimi - Tommi - oli tüdrukutel valitud juba siis kui me polnud veel kutsika sünnikodu hoovistki välja jõudnud. Mina oleks küll Vello nimeks pannud :))))
Kutsika kohta on ta ülimalt rahulik. Vähemalt selle kahe päeva jooksul mis ta siin on olnud. Täna hommikul lasi isegi magada ja ootas vaikselt köögis oma sööki ja õue pääsemist.
Tegelikult on ta ikka õuekoer. Tema ema elab õues ja kutsikad polnud ka toas käinud (esimese asjana hakkas televiisori peale haukuma). Meil on ka plaanis ikka koer õue panna aga kuna meil pole veel kuuti ja pole ka aeda. Enne vaja kindlaks teha et tal on territoorium selge ja jalga ei lase.

Nüüd harjume uue olukorraga, kass harjub koeraga ja koer Martaga. Siiani on kõik sujunud päris hästi.

2 kommentaari:

Tarja ütles ...

Vahva! Ja nüüd siis hoolega teda õpetama, et ta üle käte ei läheks :)
See viimane pilt on eriti armas :)

Kersti ütles ...

No ehk ikka ei lähe. Esimese kahe päeva kohta kuulab üllatavalt hästi sõna. Kõik võib muidugi muutuda ja võibolla on praegu veel lihtsalt uje, aga loodame paremat. Aga 2 titte on mul praegu küll :)