24 detsember 2013

Enne jõule ja veerandi lõppu

 Enne jõule jagub igasuguseid esinemisi kuhjaga. Igal pool ma pilte ei teinudki. Kõigepealt käis siin esinemas Kiili Vanamuusikaansambel kus mõnes muusikapalas mängis kaasa ka Käina vanamuusikaansambel "Unga Dagö" kus ka Laura mängib.
Siis oli muusikaosakonna kontsert. Edasi tantsuosakonna ettetantsimine, nagu nende õpetaja seda nimetab. Siis esines Laura koos ansambliga Astrid ja Hiidlased, samal päeval oli ka Marta jõulupidu lasteaias. Ja kõige lõpuks Huvikooli jõulupidu ja Maarja-Liis ilusa tasuta kontsert kuhu ma ei jõudnudki.
Ega Martaga sellistes kohtades polegi lihtne käia. Tema pole selline kolmene kes suudaks tund aega vaikselt pingil istuda ja kontserti jälgida. Olgugi et me teeme enne kõvasti eeltööd ja siis ta saab aru küll et peab vaikselt istuma. Ta ei karju ega kisa, vaid omal vaiksel moel tekitab publikus elevust ja ei lähegi palju aega kui pool publikust vaid Martat jälgib :) Muusikaosakonna jõulupeol ta roomas mööda pingialuseid, tantusosakonna esinemise ajal käis läbi kõik inimesed ja jagas "mängu" komme :) kuna me olime enne seletanud et pinkide all ei sobi roomata :) No ei roomanudki ... Keelata pole teda mõtet, sest siis on kisa garanteeritud. Parem istun vaikselt ja teen näo et ei tea kelle laps see on, no tegelikult ju kõik teavad :D








Kui eelmise aasta lasteaia jõulupeol ronis Marta mulle kohe sülle ja ei julgenud saali ega jõuluvana poole vaadatagi siis nüüd läks julgelt ise oma pakile järgi ja kõik laulud ja tantsud tegi ilusasti kaasa.









1 kommentaar:

Alice ütles ...

Mõtlesingi just, et sul ei olegi sel aastal siin jõulupilte :) Väga tulbid lapsed sul :) Ilusaid pühi!