25 märts 2014

Kiire päev Tallinnas

 Mõtlesin et kuna me pole kunagi eriti kuskil lastega käinud et kui õige läheks koolivaheajal Rakverre - linnusesse ja Spa-sse. Spa-s pole meist keegi kunagi käinud.
Aga kahjuks olime sunnitud oma plaanidest loobuma ja lubasime lastele et läheme siis vähemalt Tallinnas batuudikeskusesse.
Meie õnneks tuli käibele vahepeal suurperedele mõeldud sooduskaart - PEREKAART. Põhiliselt toimib see praegu just seiklusparkides, teatrites, veekeskustes, ka osades poodides ja siis ka batuudikeskuses Sky Park. Saime perepiletist allahindlust 50% ja maksime vaid 9€ sentidega.

Pühapäevaõhtul istusime lastega bussi peale ja juba nelja tunni pärast olimegi Tallinnas. Minu ja laste sõit Tallinnasse maksab 42€, Marta saab veel tasuta.
Esmaspäeva hommikul vara viisime Laura Gustav Adolfi Gümnaasiumisse katsetele. Siis Johanna ja Johannese Solarisse kinno. Meie Tiidu ja Martaga ajasime natukene minu töö asju ja käisime paaris hulgilaos.
 Kuna me olime väga varajased ja kino korrus avati alles kell 10,00 ja kino hakkas alles kell 11,00 tegime Solarises ja Apollo raamatupoes aega parajaks.

 Kui Laural katsed läbi said jalutas ta natuke vanalinnas kuni sai kokku tädi Tiinaga kellega nad läksid lõpupeo kleidiriiet shoppama.
Meie ülejäänud suundusime siis batuudikeskusesse. Kuna Marta on kodus diivanis ja voodis hirmus hüppaja, arvasime et talle seal kindlasti meeldib. Batuudikeskus on küll olnud seal juba aastaid ja suuremad lasped seal korduvalt käinud, olin mina seal esimest korda. See koht vajaks küll juba hädasti veidi kõpitsemist kuna on päris palju amortiseerunud :) Aga lastel polnud küll sellest midagi. Nad möllasid seal üle kahe tunni. Tükk tegu oli et sealt minema saada.




 Peale batuudil hüppamise sai seal ronida, liugu lasta, ratastega sõita, lauajalgpalli, korvpalli mängida.





Õhtul kutsusime külla Eliise et tähistada tema kuuendat sünnipäeva.


Isa oma sõbrakesega :)

Kommentaare ei ole: