16 mai 2014

Suurperepäev Tallinna Loomaaias

 Big Bank korraldab juba mitmendat aastat järjest suurperepäeva Tallinna Loomaaias. Meie pere osales esimest korda. Muidu Hiiumaalt on ikka igal aastal käidud. Siit mindi koos tellitud bussiga ja kuna üritus algas kell 11,00 pidime me ärkama kell 4.30 et jõuda esimesele praamile. See on see meretagune värk. Issi ootas meid Tallinnas.
Rahvast ei olnud ülipalju nagu ma kartsin. Meie Big Banga üritustest osa ei võtnud, käisime vaid nende pakutavat suppi ja torti söömas. Muidu olid seal võistlused, mängud, orjenteerumine. Meie käisime väikese tiiru loomaaias ja ülejäänud aja veetsime Rocca Al Mare Keskuses. No kuhu ikka hiidlased lähevad kui suurde linna saavad :D










Paljudel loomadel olid talled/pojad. Jääkaru poega kahjuks ei näinud.




Fokusseeritud krunn :)



Väsinud shoppajad. Ega me midagi eriti ei ostnudki, aga põnev oli vaadata mida riidepoodides tänapäeval pakutakse. Johanna sai endale tantsukingad (st. ta valis välja, aga kuna polnud õiget suurust siis Tiit käis sel nädalal ja ostis teisest sama firma poest ära) Me muidu tellime enamus vajalikke riideid netist, aga Johanna ütles et tema tahab PÄRIS poodi minna ja osta PÄRIS poest :)
Johanna sai veel sokid, Johannes ostis oma raha eest arvutimängu, Laura otsis lõpukleidi juurde kaelaehet, mida ta ei leidnud, ma ostsin natuke pärleid Johanna sünnipäevapeol meisterdamiseks ja siis ostsime veel koju süüa.

Kommentaare ei ole: