03 september 2020

Tagasi kooli!

 Lapsed pole käinud koolis märtsikuust saadik. Nüüd algas kool ja õnneks täiesti tavapäraselt. Vähemalt esilagu. Laura ütles ka et neil üritatakse teha võimalikult palju auditoorset tööd, vb vahepeal ka veidi e-õpet. Õppetöö algas neil kohe hoogsalt peale. Täna on tal loengud hommikul kaheksast õhtul kaheksani, vahepeal vaid 2 tundi vaba aega.

Johanna tegi üleeile teise testi ja eile pääses lõpuks oma pere juurde. Kooli läheb alles järgmisest nädalast. Koreas käib kool pm suve läbi, talvel on neil pikem vaheaeg.


Terve suve Marta ootas et saaks Laurale Tartusse külla minna. Küll oli Laura tööl või oli Martal midagi ees. Augusti lõpus kui Laura naasis oma 3-nädalaselt puhkuselt Ungarist, õnnestus Martal lõpuks Tartusse sõita.

Tartusse sõitis ta täiesti üksi. Mina panin ta siit bussi peale, Tiit võttis Tallinnast vastu ja pani rongi peale. Rongiga sõitis Marta üldse esimest korda elus.




Ja kohal:

Koos Lauraga veetis Marta oma unistuste viis päeva :)








AHHAAs suutis Marta oma näpu kuhugi hammasrataste vahele panna




Pühapäeval sõitsime siis meie koos Johannese ja kogu tema kraamiga Tartu poole. Poetasime Johannese kogu tema kraamiga Nõkku. Tartust võtsime Marta ja suundusime Tallinnasse kust me järgmisel varahommikul Martaga bussiga Hiiumaale sõitsime :)


Kommentaare ei ole: