14 aprill 2021

Johanna on tagasi!


235 päeva läks päris kiiresti. Ma niiväga ootasin et see 10 kuud juba läbi saaks ja Johanna tagasi tuleks. Seega polnud ma üldse vastu kui ta otsustas oma vahetusaasta 2 kuud varem lõpetada.

Vahetusaaasta lõppes tal tegelikult juba 3 päeva enne tagasilendu, kuna ta tahtis natukene ka omapäi ringi vaadata. Olnud 8 kuud Koreas polnud ta Koread eriti näinudki ... ja nüüd õnnestus tal mõned päevad pealinnaski veeta. Eks ma natuke pabistasin küll, lapsuke üksi suures linnas :) Aga tal oli üks sõber kes talle kohti näitas. Korea keelega saab ka hakkama. Inglise keelt seal paljud ei oska.

9 tundi lendamist ja oligi Soomes, seal paar tundi ootamist ja pooletunnise lennuga oligi Tallinnas. Kokku koos Hiiumaale sõitmisega kestis ta reis 23 tundi.



Kõige rohkem pabistasin et kas ta õigeks ajaks ikka lennujaama jõuab. Ta pidi olema lennujaamas umbes kell 2 öösel meie aja järgi. Enne seda korra isegi ärkasin ja küsisin Johanna käest messengeris et kas sõidab? Sain vastuseks selle pildi

Ja hiljem selle pildi





Nüüd ta juba igatseb tagasi :) Aga seekord omapäi ilma vahetusaasta karmide reegliteta. Käib veel aasta siin koolis, lõpetab gümnaasiumi ära ja siis ongi tal tegelikult ju kogu maailm valla :) On õppinud inglise, rootsi, korea ja jaapani keelt.

Kommentaare ei ole: