28 veebruar 2014

Magic käsnad

Hiidlastel on facebookis päris suur hulk erinevaid gruppe kus siis hiidlased ja hingelt hiidlased saavad omavahel suhelda, osta, müüa, vahetada, ära anda, tööd otsida-pakkuda, kinnisvara osta, müüa, üürida jne.
 Üks gruppidest on hiidlane tellib-vahendab. Praegu on ju väga populaarne tellida odavat kaupa Hiinast. Kuna üksi tellimine on kallis ja paljusid asju peab tellima suuremas koguses, siis seal grupis kogutaksegi grupp kokku ja siis teema algataja tellib ära.
Mina olen ka tellinud või õigemini osalenud grupitellimustes ja saanud tüdrukutele patsikumme, templid, pisikesi topse, praegu ootan ühte kleiti ja Martale tutu seelikut ja kohe peaks saabuma riietelt topieemaldaja.
Prooviks tellisin ka ühed nuustikud. Viis tükki. Seisid ja seisid aga kui hakkas teistel tellijatelt tulema tagasiside ja neid hakati tohututes kogustes juurde tellima siis otsustasin ka kiiresti enda nuustikud ära proovida. Ja uskumatu, nad tõesti toimivad. Materjaliks on selline hästi tihe ja pehme svamm.

Reklaam: Piisab vaid veidikesest veest ja käsn teeb kõik puhtaks, isegi kõige raskemad plekid

Meil tekkis lausa küürimishullus. Kõik tahtsid proovida. Uksed, seinad, köögimasinad, isegi meie krobeline värvitud esikusein läks kõige mustemast kohast , lüliti alt, puhtaks. Aga tervet seina pole mõtet küürima hakata, kuna see kulutab seda nuustikut väga. Lihtsam on ikka üle värvida :) Kuivanud pudru plekid keraamiliselt pliidilt kadusid kui imeväel, muidu olen pidanud neid alati leotama.
Ja et see nuustik kulub ja mul oli vaid 5 nuustikut prooviks, siis pean ootama oma uut portsu ;)


Mõned kommentaarid Fb-st: 
USKUMATUD !!!kui juurde tellite soovin veel!!!
mina soovin ka 100tk juurde, olen neid niimoodi laiali jaganud, et varsti ise hirmul
mul isa küsis ema käest, kuidas saunaukse klaasi nii puhtaks said 
malmpott millega koguaeg hädas olen olnud LÄIGIB.tõesti super võis siis magic :):)
Kui juba tellimiseks läheb,siis ma võtaks ka 10-ne asemel 50!




9 kommentaari:

Alice ütles ...

Palju te sellise svammi eest maksate? Meil saab 10 tükki 2 naelaga.

Kersti ütles ...

0,15 senti tükk. 10tk siis 1,50€

Alice ütles ...

Hiinast otse saab siis odavamad jah ;)

Kahju, et mul ei ole midagi nende svammidega puhastada. Tahaks ka näha mis ime asjaga tegu :)

Kersti ütles ...

:) uksi teil ikka on või pliiatsijälgi laual, põrandal ... rasvakriidi jäljed pidi ka hästi ära võtma, pole proovinud :)

Alice ütles ...

Ei ole pliiatsi jälgi ei laual ega seintel ega põrandal. Uksi on palju aga kõik on puhtad või siis aitab kui vaid niiske lapiga üle käia :(

Kersti ütles ...

Veab siis sul. Mul ikka porijälgi, moosijälgi, shokolaadi jälgi, vanade kleepsude jälgi jakesteabveel mis jälgi :) Kui jõuaks kasvõi ülepäeva lapiga üle käia siis saaks ka niiske lapiga jagu, aga kahjuks nii tihti ei jõua ...

Alice ütles ...

Pori jälgi meil ikka on vahete vahel, aga need tulevad veega maha ka nädal või kaks hiljem. Moosi meil eriti keegi ei söö peale minu, sokolaadi ei raatsita kuhugi mujale kui suhu panna :) ja kleepekate suhtes on meil juba algusest peale olnud reegel, et neid kuskile mööbli peale panna ei tohi (just nende vastikute kleepuvate plekkide pärast).
Koristan ma tavaliselt siis kui külalised tulevad, seega vahel kaks korda nädalas ja vahel korra kuus :) (vannitoa võib olla käin tolmuimejaga tihedamini üle)
Greta tuba ma koristan (imen ja pühin tolmu või pesen põrandat) üldse väga harva.
Peamine asi tema toa ja üle jäänud maja juures on mänguasjade ja muu kola kokku korjamine. Mina ja Pete ei salli kui igal pool on midagi segamini :)

Nii, et jah ma hetkel ei vaevu enda seda magic svammi ostma, et näha kui magic ta siis on, aga võib olla kui me üks päev kolime ja uut maja on vaja puhtaks saada siis kuluks marjaks ära.
Seega jätan meelde :)

Kersti ütles ...

Kuna me kütame katelt ja talvel veel kivisöega mis kohutavalt määrib. Eriti nõgene on uks mis alla katlaruumi viib :) Ilma puhastusaineta seda puhtaks ei saa. Käsnaga sai ;)
Ma ka koristan siis kui külalised on tulemas, tolmuimejaga peab ikka üle päeva tegema kuna meil on hirmus karvane koer :) ja kass ka ja 2 ülipikajuukselist :P
Aga kogu see koristamine on jube tüütu, kui vaid saaks kuidagi ilma ...

Pille ütles ...

Sooviks ka seda imekäsna :)