06 november 2019

I am back!

Aga ma ei tea kui kauaks :)

Päris tihti olem mõelnud selle blogimise lõpetada kuna hoog vaibub maha. Siis mingi aja pärast hakkavad millegipärast süümekad ja login uuesti sisse ... No aeg-ajalt ju ikka otsin üles vanemaid postitusi kui midagi vaja üle vaadata või soovin midagi meenutada. Nii hea.


Tööpäevad veedamegi me siin nüüd Martaga kahekesi. Päeval olen mina tööl ja Marta ajab ise omi asju. Peale kooli käib veel mudilaskooris, näiteringis, tantsimas, kunstikoolis ja tennises. Kõik on meil siin käe-jala juures ja ma ei peagi näpuga järge ajama. Marta teab ise paremini oma käike.  Kõige selle juures jõuab ta veel sõpradega mängida kas meil või mõne sõbra juures ja samuti ka ujumas käia. Orienteerumine sel aastal puht füüsiliselt enam ei mahtunud :)

Johannes õpib Nõo Reaalgümnaasiumis ja käib kodus üle nädala nädalavahetustel. Sõit on nii pikk et ta saabki kodus olla vaid laupäeva ja siis pole mõtet kõik nädalavahetused sõidu peale kulutada. Koolis ja ühikas talle meeldib. Sai isegi sõbraga samasse tuppa ja teine sõber on kõrvaltoas. Koos nad siis seal õpivad, toimetavad ja teevad endale süüa. Johannes pole kuigi jutukas, kangidega peab sõnu välja tirima, aga kõik tundub korras olevat. Aa ja neil pidi poistest kõige rohkem korras tuba olema, oli klassijuhataja öelnud :)

Johanna käib 11.klassis Noarootsi Gümnaasiumis. Tema tuleb koju igal nädalavahetusel.
Hetkel valmistub ta vahetusaastaks Lõuna-Koereas. Veebruaris millalgi siis lendab. Tänu headele sponsoritele, keda on väga palju, on ta enamuse rahast juba kokku saanud. Loosi läheb ka tema kindlustuse raha mille saab kätte 18.aastaseks saades ja siis ongi veel sutsukene puudu. Ehk nüüd talve saabudes ostetakse ka sokke mida olen Johanna toetuseks kudunud terve korvitäie :) Ta on ikka ise ka palju vaeva näinud sponsorite otsimisega ja kogu selle paberimajandusega, mis oli vaja korda ajada. Hetkel otsitakse talle peret.
Tagasi tulles jätkab ta gümnaasiumis seal kus pooleli jäi ja lõpetab Johannesega samal aastal. Suure tõenäosusega ka samal päeval ... aga teises Eesti otsas ...

Laural läheb teine aasta Tartu Ülikoolis. Tundub et talle meeldib mida õpib ja tal läheb hästi. Teevad ka juba praktikat ja hiljuti oli neil täitsa iseseisev tund 2.klassile. Õpetaja jäi nendega väga rahule. Vahepeal ta elas natuke aega ühiselamus, aga nüüd üürivad koos kahe kursakaga 3-toalist korterit. Külla me sinna pole veel jõudnud sest logistiliselt on see meile keeruline ja ega Laural kooli ja töö kõrvalt väga vabasid päevi polegi. Pole kerge see üliõpilase elu :) Aa ja neil on 2 kassi ja jänes :D Vahepeal oli veel 2 tigu ka olnud.

Mul on siin veel suvest üks pooleli postitus, mis jäi lõpetamata kuna ma ei osanud oma uuest (Johanna vana) telefonist pilte arvutisse tõmmata. Vanaga käis see väga lihtsalt. Eks katsun mõne targema käest uurida ja siis saab pilte ka.

Tõmbangi nüüd diivanisse kerra ja võtan kudumise kätte. Veel on harjumatu et terve diivan ja televiisor on vaid minu päralt :D

Kommentaare ei ole: