05 jaanuar 2021

3.jaanuari matk - Orjaku õpperada

 Sel hommikul polnud küll lapsed enam väga rõõmsad kui me neid üles ajasime ja matkama kutsusime. Aga teadsime et muidu istuvad terve päeva toas ja vastu vaielda ei lasknud :)















rajal on mitu linnuvaatlustorni ja suvel on seal ka lambad :)


Anna sai vahepeal kuueseks. Kuna unustasime talle poest midagi sünnipäevaks osta, sai ta tüki sülti :)


Marta sõitis eile bussiga Tartusse Laurale külla. Talle väga meelis sõita Lux Express bussis, sest seal sai videosid vaadata.

Täna ta käis Lauraga kaasas last hoidmas ja sai praktiseerida oma inglise keelt ühe kahe-aastase peal :) Üks vanem on lätlane ja teine vist oli prantslane ja lapsega räägitakse inglise keeles. No eks laps kuuleb ja õpib kõike kolme keelt.

Kui nüüd midagi ei muutu, algab esmaspäeval kool. Johannes sõidab juba laupäeva hommikul Nõkku sest pühapäeval on neil viie kooli võistlused reaalainetes.

Minul oli täna selle aasta esimene tööpäev. Algabki siis uus tööaasta hooga pihta. Vahepeal olidki pikad pühad. Jõulude ajal oli mul lausa 5 järjestikust vaba päeva, mida võib lausa minipuhkuseks kutsuda sest vaid 14 päeva ma aasta jooksul vaid puhata saangi. Selle aasta puhkus algabki koos laste veebruari koolivaheajaga.

Täna alustati Hiiumaal vaktsineerimistega, saabus 160 doosi vaktsiini. Esimese süsti peaksid nüüd saama kõik tervishoiutöötajad, hooldekodu kliendid ja töötajad. Nii natukene siin neid ongi :)

Jääme siis ootama lund (mida siia pole veel jagunud:)) ja jätkame oma rutiiniga.


Kommentaare ei ole: