25 aprill 2009

Sims 2 saaga


Me pole ostnud lastele ühtegi arvutimängu. Ei teagi miks. Ma pole ka eriti põhimõtetega inimene, aga lihtsalt pole näinud vajadust. Laura nurub juba üle aasta et tema tahab SIMS 2 mängu, kõikidel teistel on, tema tahab ka. Mis see on ja mida se mäng endast kujutab ei tea ma siiani. Vaid seda et saab teha oma pere ja kodu ja siis vist mängida elu.

Eelmisel nädalavahetusel käisime Kärdla Selveris. Suures poes käies vaatavad lapsed alati mänguasju ja raamatuid kuni mina toiduasju ostan. Ühel hetkel jookseb Laura minu juurde käes arvutimäng ja ise nii õhinal, et ostame, ostame. Mina vaatan hinda 450,- krooni. EI ME EI OSTA SEDA!!! Laura läheb nördinult minema ja ja saabub tagasi uus mäng käes - 199,- krooni. Ma ütlesin, et ok, no selle võime osta. Laste rõõm oli piiritu. Nad olid selle nimel isegi nõus maiustusest loobuma. Kuna meil Hiiumaa kodus arvutit-internetti ei ole on Tiidu ema juures lastele arvuti (siinjuures tänud Tiinale-Sandrile). Teadagi kuhu lapsed kõigepealt tormasid. Aga mängu meist keegi käima ei saanud. Jäime ootama Silverit koolist.

Silver vaatas asja üle ja mis selgus: see polnud mäng vaid lisapakett. Arvasin et mäng oligi ilmselt see mis maksis 450,-. Hiljem Tiidu ema helistas ja ütles et tema laenab lapsele selle raha, ta nii õnnetu, pärast maksab 25,- krooni kuus taskurahast tagasi. Issi pani siis jälle autole hääled sisse et ostab siis selle mängu ära. Kärdlasse on Käinast umbes 20 km. Läksid siis Lauraga kahekesi. Poes nad juhtisid veel infoleti töötaja tähelepanu sellele et pakendil polnud ühtegi eestikeelset märget ja nüüd ostsime vale asja. Uue mänguga tagasi. Mäng Silveri kätte, Silver vaatab .. AGA SEE ON KA LISAPAKETT. Tige Tiit tormas jälle Kärdlasse tagasi ekspert Silver kaasas. Vaene infoleti töötaja... Igaljuhul saime siis selle teise lisapaketi õige mängu vastu vahetatud.

Ülejäänud ilus päikesepaisteline päev möödus siis lastel arvuti taga.

2 kommentaari:

Alice ütles ...

Lopuks saan voimalust ka siin kommenteerimiseks. See teie arvutimangu ralli on kyll uskumatu. Kas teil seda lisapaketti tagasi poodi ei oleks saanud anda voi seda paris mangu vastu vahetada?
Meil siin saab mis tahes asjad poodi tagasi viia kui rahul ei ole. Kui asi ei ole veel oigesti reklaamitud voi on puuduliku informatsiooniga siis on selleks veel rohkem oigust.
Noh aga tore et Laura selle mangu endale sai ja tubli tast et oma taskuraha selle heaks lubab loovutada :-)

Kersti ütles ...

Meil saab ka vahetada. Selle teise ja kallima lisapaketi vahetasime õige mängu vastu. Odavama jätsime alles. Hea on näha siin sinu kirjutatud ridu:)