15 juuni 2009

12.-14.juunil Hiiumaal

Käes on sügis. Vihma sajab vahetpidamata, puhub tugev tuul, sooja on 10 kraadi ...
Aga tegelikult on juunikuu. Ilm oli jube, ei saanud ninagi toast välja. Nii me siis istusime toas terve nädalavahetuse ja minu tehtud pildid on seetõttu sellised:

Reede õhtul sai väga hilja magama ja siin teevad lõunauinakut Tiit ja Johannes















Laura














Johanna mängis vanaemaga mängu "Joonista ja arva"



Tuul oli nii tugev et pühapäeval seiskus ka laevaliiklus. Meil vedas, sest laevaliikus oli taastunud selleks hetkeks kui väljus laev millele olime koha broneerinud. Imekombel oli reisijaid vähe ja me saime ka sellele laevale. Samale laevale sai ka minu töökaaslane Margus kes oli sadamas oodanud 5 tundi!!! Margus oli kutsutud Hiiumaale pulma ja ta ta tuli päev varem et natukene ka ringi vaadata ja meid külastada. Ei tea mis mulje võib küll Hiiumaa reisist jääda kui kogu aeg sajab ja koju minnes peab passima lastega sadamas autos pool päeva.
Seekord jäid meil Hiiumaale maha Johannes ja kass Robert. Johannes seetõttu et lasteaed läheb suvepuhkusele, tüdrukud lähevad päevalaagrisse ja teda veel üksi koju jätta ei saa.
Kass Robert oli lihtsalt kadunud kui oli vaja laevale sõita. Oli kadunud 2 päeva. Nüüdseks on ta tagasi tulnud ja saab peavarju Tiidu ema juures.

Kommentaare ei ole: