03 november 2010

Marta 23.10.10 3354g 48cm

Marta saabus siis meie juurde ühel ilusal laupäeva varahommikul päris ootamatult aga samas just sobival hetkel kuna olin juba haiglas valmis. Ta tuli kiiresti ja suhteliselt kergesti. Sünnitustoas viibisin enne sünnitust 20 minutit.
Kuna olin üksi sünnitamas siis üritasin ise teha mõned pildid mobiiltelefoniga kui laps oli kõhule pandud. Siin siis just just sündinud Marta, keda pole veel mõõdetud ega kaalutud. Ta oli üleni paksult kaetud valge lootevõidega.

Siin juba kosume palatis.
Esimene kohtumine issiga
... vanaemaga
Anni tuli meid vaatama.
Kohtumine tädiga.

Haiglast väljas, Lasnamäel. Ootame millal issi oma tähtsad tööasjad lõpetab ja meid koju viib.
3-päevane. Esimene selgem silmavaade.


Esimene kohtumine LauragaEsimene pikem reis - kojusõit.
Pilt esimesest jalutuskäigust on kahjuks udune.
Esimene vann

11-päevane

Midagi nagu kirjutada ei oskagi. Marta on nagu ikka üks ühe nädalane on - sööb, kakab, magab. Ärkvel oleku aega on väga vähe. Juba tuleb sekka ka pikemaid - kolmetunniseid unesid. Õues magab väga hästi. Kuni neli tundi järjest. Oleks ainult ilma. Täna jälle päev läbi juba sadanud ...

3 kommentaari:

MadeInCanarias ütles ...

Marta on nii armas. :)
Palju õnne!

Alice ütles ...

Uskumatu et juba nii vana, ma ei saa aru kuidas see aeg nii ruttu laheb. vaga armas igal juhul. Kui sa nyyd teiste lastega vordled siis kelle nagu ta koige rohkem on? Voi on yldse taiesti oma nagu?

Tore et Marta talle ikka nimeks panite. Kas teie peres ka pannakse nagu Eestis vaga kombeks teine nimi?

Joudu teile

Kersti ütles ...

Alguses ta oli nagu Johanna moodi rohkem, nüüd raske aru saada, meenutab natukene kõiki. Aga miimika ja liigutused ja häälitsused täpselt samasugused nagu teistel lastel. Pidevalt taban ennast mõttelt et see laps on mul ju juba korra olnud :)
Meie lastel on vaid üks eesnimi.