22 detsember 2011

Issi firma jõulupidu

Reede õhtul sõitsime lastega bussiga Tallinna et jõulupeost osa saada. Pidu sisaldas jõuluvana, prisket kommikotti ja multifilmi "Saabastega kass" privaatseanssi. Tore oli ja lastele väga meeldis. Kohe peale kino startisime jälle praamile.




Marta küll veel komme ei söö, seda rohkem sain mina :)





4 kommentaari:

Alice ütles ...

Issand jumal küll, no on teil alles SUURED kommikotid-karbid. Meil tõstaks enamus noormalseid vanemaid sellise kasti peale kohe lärmi :)
Marta vaatab jõuluvana nii asjaliku näoga :)

Kersti ütles ...

Mina arvasin ka siiani et olen normaale :D Aga lärmi ei tõstnud. Las lastel olla ka kord aastas võimalus kommist isu täis süüa ... Pean küll häbiga tunnistama et suuuure osa sõin mina.

Alice ütles ...

Ei no ega ma ei pidanudgi silmas Eesti emasid vaid ikka siinseid :) Meil siin asjad teistmoodi.
Sellises koguses komme tegelikult ei lubaks üksgi kooli või lasteaia asutus juba ilma vanematelt küsimattagi kingiks teha kuna meil ju propageeritakse healthy eating-gut.

Kersti ütles ...

No ega siin ka paljudele emmedele lasteaia komipakid ei meeldi (mis on muidugi kordi väiksemad). Ja siin kommid ikkagi väga kallid ja paljud suurpered ei jaksagi lastele kommi osta ja paljud firmad ei tee ka pakke lastele.
Ükskord oli ka lastel komme palju vähem ja juures oli mingi nänn, mis aga lapsi üldse ei huvitanud.
On ju võimalik kommid kätte anda jao kaupa. Minu rõõmuks mul lapsed paljusid komme üldse ei söögi, näiteks martsipani ja marmelaadi omi :)