11 jaanuar 2012

Suurperede Tallinna reis

10.detsembriks oli planeeritud suure bussiga Hiiumaa suurperede Tallinnasse sõit, kavas oli kino ja uisutamine. Eelmisel õhtul pidi Tiit ka koju tulema et ta saaks olla abiks lastega hommikul vara bussi peale jõudmisel. Kuna eelmisel õhtul oli torm ja laevad ei käinud ei saanud ka Tiit koju. Aga õnneks oli meil külas Triin kes ka tänu tormile ära ei saanud minna :) Tegelikult isusime siis lastega 7.45 bussi peal ja keegi veel ei teadnud kas 8.30 praam ikka väljub. Hommikune jäi väljumata kuna torm polnud veel piisavalt vaibunud. Piilusime ise viimase hetkeni arvutist kas on uut infot. Õnneks praam väljus ja sõit Tallinna sai alata.
Juba kell 12 olimegi Solarises. Suuremad lapsed läksid kinno ja meie kohvikusse Tarja ja Vesaga kohtuma. Aitäh, Tarja, veelkord tee ja kookide eest ja suured suured tänud kingituste eest :) Kui sul mahti on võid mulle meili peale mõne ilusa pildi panna mis Vesa tegi. Ma ei hakanud enda fotokat välja võtmagi ... :)
Kui olime suuremad lapsed uisujääle saatnud läksime ise jõulushopingule.




Õhtul jälle praamiga tagasi ja väga tore ja meeldejääv päev oli. Lapsed jäid väga väga rahule.

2 kommentaari:

Alice ütles ...

Küll teil alles korraldatakse toredaid asju seal Eestis. Nagu ma aru saan siin ei pidanud teie selle käigu eest midagi maksma!?
Ja rõõm kuulda et Tarja ja Vesa ka ikka elus ja terved :)
Kui nad sulle pilte saadavad siis pane need ka siia ülesse.
Sa oled ikka väga tubli et nii mitme lapse kõrvalt pilte teed ja blogi postitusi jõuad postitada - ma nii naudin nii et jätka aga samas vaimus :D

Kersti ütles ...

Tänan. Ja suured tänud ka kommenteerimise eest. Ülejäänud lugejad ei viitsi eriti kommmenteerida siia.
Maksime reisi eest vaid 3.-€ nägu, muidu sellised reisid tasuta jah, aga seekord ei tulnud ühistu muidu rahadega välja.