28 märts 2012

Lapitekk

Lapiteki plaanisin teha ühele ristitütrele sünnipäevaks. Plaan teha oli juba ammu ammu aga nagu ikka võtad kätte viimasel hetkel. Endalegi üllatusena sain isegi õigeks ajaks valmis, kui nüüd ruttu posti ka saaks pandud ...
Õnneks sain osa kangaid ära kasutada kodustest varudest, lisaks ostsin Samaariast 3 kardinat.
Tahtsin teha natuke teistmoodi kui olen alati teinud, aga samas midagi lihtsat et ikka õigeks ajaks valmis saada. Ideid otsisin siit blogist.







3 kommentaari:

Alice ütles ...

No selle teki kohta ma ütlen et sa oled ikka täiesti HULL...seda siis ikka heas mõttes :) Annet sul kohe kindlasti sellel alal on AGA kust kohast sa võtad aega 4 lapse ja oma maja kõrvalt selliseid asju teha?

Palun veel kirjuta mu blogi viimasesse sissekandesse millal on eesti lastel koolivaheajad ja kui pikad need on. Tahaksin võrrelda ja kuna sul nii mitu last siis sa kindlasti tead kõige paremini.

Kersti ütles ...

Ma ei tea kust ma aja võtan, eks midagi jääb siis ka selle arvelt tegemata... Aga ma ei istu ka kordagi niisama. Kui telekat vaatan peab kindlasti midagi näpu vahel olema. Aga raamatut pole küll ammu lugenud ... Aga küll tuleb ka selleks aeg :)
Kohe varsti hakkavad aiatööd, siis jääb käsitöö veidi tahaplaanile. Muidugi kui peale meie uue aiakujundaja (koer) üle käimist ka minul midagi teha jääb :D

Metsamarja ütles ...

Väga ilus, TUBLI!