04 september 2012

Karge sügishommik












5 kommentaari:

Alice ütles ...

Ma küll ei saa aru miks sa oma fotode pärast muretsed, need on ju imelised. Võiksid nad vaid blogis suuremaks teha :)

Kersti ütles ...

Ma ei oska ... Mul nagu on kõige suurema peal, või sa mõtled pikslite arvu poolest suuremaks?

Alice ütles ...

Ei ma ei mõtle piksleid.
Kui sa blogi kirjutad ja pilte lisad siis klikka laaditud pildi peale (enne kui selle postitanud oled). Siis läheb see pilt sinakaks ja all on väike tekst small, medium, large, x-large ja original size. Klikka sealt näiteks kas large või x-large peale.

Võib olla, et kuna sa oled valinud sellise blogi kujunduse nagu sul praegu on siis väga suuri pilte ei saagi panna kuna muidu läheks üle ääre aga ma arvan et ühe suuruse võrra mahuks sul suuremaks küll.
Anna teada kas toimib.
Ega see loomulikult ei ole nii tähtis aga suuremad pildid annavad rohkem elamust :)

Kersti ütles ...

Hm, ma ei leia seda kohta kus pakuks x-large´i. Kui vajutan add image ikooni tuleb lahti väike aken "blogger upload images" Sealt saan minna oma pildi kataloogi, kust valin pildi. See tuleb adressina sinna ja sealt samast saan valida kas small, medium või large. Mul on alati large. Ja siis sealt vajutan upload image ja varsti ongi pilt postituses.

Alice ütles ...

Kui sa oled oma foto upload ja pilt on su postituses (nii nagu sa siin kirjeldasid) siis klikka sellele fotole seal postituses ja siis peaks se pilt minema siniseks ja all ääres tulema see tekst kust saad valida foto suurust.

Seda siis enne kui sa publish nupule vajutad ja meile postituse nähtavaks teed.
Ma arvan, et sul peaks see asi sama moodi käima nagu mul kuna meil ju mõlemal blogger ja praeguseks peaks kõikidel konto omanikkel juba uus versioon olema seega peaks kõik sama moodi toimima.

Anna teada kui sa hakkama ei saa. Uurime siis edasi milles asi.