13 detsember 2012

Viies laps :P

 Ei teagi kust alustada ...
Eks ma teadsin ju ette et Hiiumaale kolides kaob minu töökoht ja alatiselt koduseks jääda ka pole võimalik. Oma firma loomine küpses mul mõtetes juba 4,5 aastat tagasi kui Hiiumaale maja ostsime. Siia plaanidesse sobis täpselt Marta, keda küll ootasime 2 aastat. Nüüdseks kui Marta juba augustist lasteaias käib oligi aeg "viienda lapse" kallale asuda. Ruumide otsimisega alustasin juba varakevadel, ruumide kokkulepped sõlmisin juulis. Ühed ruumid langesid ära väga keeruka bürokraatia tõttu (ma ei teagi kas see on õige sõna) igaljuhul tahtsin ehitada üüritavatele ruumidele uut eraldi ust, aga Maanteeameti ja Valla ettekirjutused selleks olid nii karmid et asjal kadus igasugune mõte. Selle tõttu kaotasin poolteist kuud. Õnneks sain uued ruumid samasse majja, mis tegelikult on paremadki: avaramad, valgemad.
Siinjuures andis mulle suure abikäe minu endine tööandja, kelle käest sain Marguse (suureks abiks remontimisel), mööbli ja suurema osa kaubast.
Remontimisega alustasime 7.novembril ja avamine toimus 17.novembril.
Sellise kaupluse jaoks on muidugi praegune aastaaeg väga vale. Ei ole hooaega ei jahimeestel ega kalameestel. Aga huvilisi käib. Praegu tulen ots-otsaga ilusasti kokku. Üüri, elektri saan makstud. Palka küll veel ei saa aga natuke olen juba ka kaupa juurde ostnud. Panen ennast maksimaalselt valmis kevadiseks särjehooajaks ja siis läheb lahti ...
Minu trumbiks saavad ka olema padrunid, mille müügiletulekut ootan peagi, sest Hiiumaal keegi teine neid ei müü ...






 Pilte avamispäevast:







2 kommentaari:

IVI ütles ...

Soovin palju-palju edu :))

Kersti ütles ...

Tänan, IVI :)