04 juuni 2013

Meil on nüüd ka :)

 Siiani oli meie tehnikaasjadeks kodus üks televiisor (umes 10 aastat vana, tundub et hakkab otsi andma), pesumasin (ostsime siis kui Hiiumaa maja), nõudepesumasin (tõime Tabasalust kaasa, umes 6 aastat vana), pliit (ostsime kasutatud), lauaarvuti (10 aastat vana), minu läpakas (4 aastat vana), külmkapi ostsime ka siis kui maja, mobiiltelefonid (tavalised) on minul, Tiidul ja suurematel tüdrukutel, 2 fotoaparati ja see oligi siiani kõik. Kuni Johanna sai suure vaevaga raha kokku kogutud ja ostis endale tahvelarvuti. Küll kõige odavama (137€) aga ikkagi tahvelarvuti! See oli ka Hiiumaal ainus sellises hinnaklassis, järgmised "odavad" olid juba 300€.
No tegelikult on ju lapsed kõik väga tulid nii koolis kui muidu ka (välja arvatud mõned erandid, näiteks on Johannal mingi tüli riidekapiga koguseg:)) ja otsustasime et sel kuul saab ka Laura endale ja järgmisel kuul siis Johannes, küll väikese omaosalusega. Aga kahjuks polnud Hiiumaa kauplus enda varusid suutnud nende kõige odavamatega täiendada ja Laura jäi seekord siis ilma.
 Mina pole tahvelarvutit veel kättegi võtnud, aga Marta surfab seal nagu kala vees. Õnneks ta ei oska veel päris oma nõuda :)

3 kommentaari:

Alice ütles ...

Viimane pilt on eriti vinge. Marta on kuidagi väga daamiliku poosiga seal :)

Kersti ütles ...

Jah, see sõrm käib üle ekraani väga graatsiliselt. Nüüd ta arvab et minu läpakal saab ka nii :) koguaeg peab ekraani puhastama.

Alice ütles ...

no see sõrmega üle arvuti ekraani käimine on ka mõnel täiskasvanul kombeks...mitte küll õnneks mul :)