02 september 2013

Jälle kooli!

Ega enam polegi nii lihtne lapsi koos ja korraga pildile saada. Igaüks ajab ise oma asju omale sobival ajal. Kui üks tahtis juba uksest välja astuda siis teine kammis alles juukseid.
Juba üheksandat aastat sai lapsed kooli saadetud. See et Laura üheksandasse läheb polegi võibolla nii imelik, aga et pikalt pesamuna olnud Johannes juba neljandasse klassi läheb ... ise alles 9-aastane :)

No ja et oli kiire ja üks ei tahtnud pildile, teine tahtis minema minna ja kolmas ei tahtnud Johannese kõrval olla ... sellest ka sellised näod :)

2 kommentaari:

Alice ütles ...

Ma pääsen ka lõpuks siia sinu blogisse kommenteerima. Ma küll alati loen postitused kohe läbi kui need siia ilmuvad aga tihti pole aega kohe kommenteerida.

Nii, et toredat kooliaastat teilekõigile. Mulle jäi natuke arusaamatuks, et kas Johannes peaks siis tegelikult 3ndas klaasis veel olema? Või see on sellepärast, et ta läks nooremana kooli ja nüüd on 9 aastaselt 4kl?

Kersti ütles ...

Johannes läks 6-aastaselt kooli, aga pidigi minema. Tal on sünnipäev 26.09 aga piir on 1.oktoober. Laura läks ka kuueselt kooli aga oleks pidanud tegelikult aasta hiljem minema. Tal sünnipäev 03.10. Aga tal ju terve rühm läks kooli ja ta juba ammu luges ja kirjutas ja saab koolis siiani suurepäraselt hakkama nii õppimises kui sotsiaalselt, nii
et oli õige otsus :) Laura klassis ongi üks õpilane juba 16 kui tema alles 14 :)