20 juuni 2014

Läbi!

 Juba septembris hakkasin Laurale rääkima et me peame sulle hakkama kleiti vaatama, oled sa mõelnud millist keliti sa tahad jne jne ... Siis tundus see ka  tegelikult ikka väga väga kaugel, aga nüüd äkki ootamatult jõudiski see päev kätte.


 Aktus oli väga südamlik ja ka lõbus. Pisar tuli vaid korra silma :) See oli siis kui klassijuhataja kõiki lapsi eraldi hea sõnaga meenutas. Sügava mulje jättis ka seik et Laura pinginaaber kes samas koolis esimeses klassis esimesel koolipäeval salmi luges, luges seda sama salmi ka aktuse lõpetuseks.
Kuna kõikide neljade-viitega lõpetajate vanemad kutsuti saali ette tänukirja järgi, saime ka meie saali ees käia :P
Aktusel ma pilte ei teinud kuna minu aparaadiga kaugelt pildistada pole nagunii võimalik ja meil oli ka plaat fotograafi tehtud  piltidega juba tellitud.



Tiina tehtud pilt (ma natuke tuunisin seda :))

Fotograafile oli nii pikk järjekord et selle pildi tegi meist vallavanem (Laura pinginaabri isa). Pärast saime küll löögile ka fotograafile.


Õpetajatele, lõpetajatele ja vanematele pakuti pärast aktust torti.

Lokke keerasime kolmes vahetuses.

Siis käisime Laurat ka papile näitamas

 Selle pildi järgi on tehtud Laura lõpukleit

Kõigele sellele järgnes tagasihoidlik kodune tähistamine. Pilti tegime vaid kommitordist (Laura eritellimus) Panen ka pildi siia kui olen selle Johanna telefonist kätte saanud.

2 kommentaari:

Alice ütles ...

Väga ilus perepilt. Kas Johannal on ühe pildi peal mobiil käes??
Tore oli ka su ema näha. Pole teine üldse vanemaks muutunud :) Kas su isa ei käinud Laura lõpetamisel?
Kas ise tegid Laura kleidi? Väga ilus kleit ja nii hästi sobib talle.

Varsti saame teda juba oma käega katsuda :)

Kersti ütles ...

Jah, Johannal on uus telefon, ise oma raha eest ostis ja ta ei jäta seda kuhugi maha :) Sobivat käekotti ta ka ei leidnud.
Isa on suveti Saaremaal ja tal poleks nagunii ka kuhugi koera panna olnud ja ega ta eriti sealt ei reisi ka.
Mina ei teinud seda kleiti, mul poleks olnud ka piisavalt oskuseid, vb mingi koduse kelidi oleks teinud. Aga selle õmbles Tiina (Tiidu õde) meie ihurätsep ;)
Laura valis tegumoe ja kanga ise. Nad Tiinaga käisid vist Tallinnas kõik poed läbi enne kui leidsid õiget tooni sinise... Ta meil ju muidu selline teksa ja ketsi inimene :)