06 jaanuar 2015

Väike põige Tallinna

 Me ei käi eriti Tallinnas. Aga kuna oli Tiidu firma jõulukino ja me pole tõeti ammu käinud otsustasin minna.
Istusime neljakesi siit õhtuse bussi peale. Laura tuli otse koolist.
Hommikul käisime Tiiduga ehituspoes kust ma valisin endale säilituskaste mida Tiit ei osanud telefoni juhendamisel valida :) Väga hea on ka ise vahest kaubandusse sattuda, koguaeg tuleb ju nii palju uusi asju. Kuna seekord olid sihikul säilituskastid ja kiire oli ka siis me palju muud ei vaadanud.

Kinno sõitsime ühistranspordiga mis on Tallinnas väga hästi korraldatud ja jäi kesklinnas parkimise mure ära. Läksime ka sutsu varem et enne kino jõuaks korra Raekoja platsis käia.








Johanna keeldus paki järgi minemast ja tema eest lunastas selle siis Tiit :)



Peale kino sõime Lasnamäel kõhu täis ja alustasime kojusõitu et alustada jõuluettevalmistustega ja nautida koolivaheaega.

3 kommentaari:

Alice ütles ...

Ma näitasin Petele Eestis poes olles neid Eesti 'laste' kommipakke. Ta oli väga hämmingus, et lastele nii suured kommipakid kingitakse ja siis veel tihti ka rohkem kui vaid üks. Kuna siin sellist kommet ei ole siis talle oli üllatuseks.

Aga mida te kinos vaatasite?
ja kus te seda lehma kuju nägite+ Tundub nagu kuskil ruumis sees? Tavaliselt asub see Viru väravate juures ühe poe ukse ees õues.

Kersti ütles ...

Need olid suured pakid jah. Koolist nad said sel aastal väiksemad küll ja tantsukast said nad piparkooke. Ja Laura sel aastal ei saanud enam üldse pakki, suur juba :)
Aga lemmikud süüakse ära ja nüüd ülejäänud seisavad. Tükk aega ei pea kommi ostma :)

Kinos vaatasime 7.pöialpoissi. Täitsa tore multifilm oli. Marta muidugi kardab väga valjusid kohti, kinos on ju kõik paugud jm eriti valjud. Et suurema osa filmist piilus ta Johanna tooli seljatagant :)

See lehm oli jah Viru tänaval, mingi söögikoha ees, aga mitte päris tänaval vaid trepist üles ja ukse ees. Viru väravatest ikka natuke edasi Raekoja platsi poole.

Alice ütles ...

Ju siis viisid talveks tänavalt ära :) Me tavaliselt teeme pilti selle lehma juures sellepärast jäi silma :)