02 november 2015

Marta 5

Vahepeal oli ka Laural sünnipäev. Aga oma sünnipäeva-nädalavahtusel ta ühikast koju ei tulnud ja pidu pidas ka paar nädalat hiljem paari sõbrannaga. 
 Marta ootas oma sünnipäeva juba mitu kuud. Luges ja arvestas päevi. Ta teadis et kõigepealt on Johannesel sünnipäev, siis Laural ja siis läheb veel 20 ööd kuni tuleb tema sünnipäev. Oma kingisoovi oli ta ka juba ammu öelnud ja ootas seda pikisilmi. Ja see kingisoov tal ei muutunud kordagi. Televiisorist tuleb küll igasuguseid ahvatlevaid reklaame. Mitte et ta neid reklaamitavaid asju ei sooviks, ta tahab neid kõiki, aga sünnipäevakingisoov oli kindel ja muutumatu :)
Tegime kutsed valmis paar nädalat varem et need varem ära jagada, sest Marta sünnipäev oli koolivaheajal ja paljud lapsed ei käi koolivaheajal lasteaias, Marta ka mitte. Marta valis ise keda ta kutsuda tahtis, kokku tuli 11 last + Marta.
Kutsed tegime koos. Mina tegin kaardi ja teksti, Marta kaunistas ja kirjutas sisse nimed.




Sünnipäevahommikul:





Marta istus pärast mitu päeva köögi laua taga, ehitas ja mängis. Isegi televiisor ei tulnud üldse meelde, olgugi et ta on suur telekafänn :)


 Paar päeva hiljem oli pidu:











 Tordi tegin ise, Elsaga suhkrupildi tellisin Paavli koogitarest, koos kohaletoomisega maksis see 5€ :) Viimistlus annab küll soovida, (üks serv läks koledaks minu teadmatuse tõttu, panin suhkrupildi külmkappi, mida poleks tohtinud teha) aga sinna läks kohe nuga sisse ja kes soovis nägu ja kes soovis juukseid.

 
Viiendaks sünnipäevaks on Martal vahetunud mõlemad alumised hambad :)

Nüüd ootab ta pikisilmi jõule.

2 kommentaari:

Alice ütles ...

Ma juba ootasingi seda postitust :) Peaaegu olin sulle kirjutamas, et kas Marta sünnipäevast ka kirjutad või ei :)
Nii ilus 5 aastane. Meie mõistes koolilaps :)

Kersti ütles ...

Eks mul võtab see kirjutamine veidi aega jah :)