04 jaanuar 2016

Jäämatk kormoranide saarele

 Nii operatiivset postitust pole mul ammu enam olnud :)
Käisime jäämatkal alles eile. Praegugi annab veel lihastes tunda :) 
Üks väike seltskond otsustas kasutada ära suurepärast jääolu ja uisutada, jalutada, kelgutada Käina lahel asuvale Männaku laiule. Rahva suus: kormoranide saar. Ega seal väikesel laiul muud polegi, kui surnud puud ja kormoranide mahajäetud pesad. Päris sünge.



 Jääpurjetajad ka jääd nautimas



Kui alguses oli jääl väike lumekirme siis pärast oli jää täiesti klaassile ja väga libe. Tükk tegemist oli et kelku edasi lükata. 
 







Väike tee, uisukohendus, varbasirutus ja tagasi.









Kuna eelmisel päeval oli väga väga külm ja kõle tuul, toppisime ennast korralikult riidesse ja varusime villaseid suuri salle kaasa. Aga ilm oli super. Päikest küll polnud aga mõnusalt soe oli. 
Kui tagasi jõudsime algas kerge lumetuisk ja siis sadas maha päris korralik lumi. Paksu lumega ei ole jääl liiklemine kindlasti nii mõnus kui meil oli.
Aga nüüd saab ka teisi talvemõnusid nautida.

2 kommentaari:

Alice ütles ...

Laural on väga ägedad kindad :) Muu kohta ei oska palju midagi muud öelda kui KÜLM (kuigi sa kirjutasid et ei olnud, siis ma lausa tirisin endale diivani teki peale neid pilte vaadates :) Aga kujutan ette, kui mõnus teil oli.

Kersti ütles ...

Tänan, mulle ka need kindad meeldivad, seepärast olingi kohe nõus kuduma kui Johanna netist pildi leidis ja neid soovis :)
Külm ei olnud jah, sest me liigutasime koguaeg, seljad olid märjad. Pärast tagasi jõudes kui seisime siis hakkas küll natuke kõhe.
Täna on meil -9, aga kuna on paks lumi maas siis tundub palju soojem. Väga mõnus lausa. Praegu ongi unistuste talveilm, peaks minema trepilt mõned pildid tegema :)