25 aprill 2009

19.aprill

Ma alati mõtlesin et kui ma omale maja saan, siis ma mingit potipõllundust küll tegema ei hakka. Siin ta siis on:

metsmaasika taimed

tomatitaimed

Tabasalus aknalaual kosuvad kurgid, paprikad, oma järge ootavad porgandi, herne jm. seemned ja varsti läheb ka kartul maha:
Siin aprilli õied:











ja kass Robert tunneb ennast ka Hiiumaal väga hästi

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

oh küll teie olete alles tublid. ma vaatan kuidas oma 1x2m2 tootsi peenraga hakkama saan. pots ei taha sellest midagi kuulda. naabrimees pakkus, et kahe õlle eest kobestab mingi masinaga ka minu lapikese ära :D see juba tehtud, nüüd vaja poest tilli ja salati seemneid ostma minna!

Tarja ütles ...

Hehe, lahe... Mina nii usin ei ole veel olnud. See aasta piirdun vaid lilledega. Miskid salatiseemned said küll mulda pandud, kuid unustasin nad sinna aknalauale ja tundub, et midagi asja neist enam ei saa :D .Lillesibulaid igasuguseid olen küll kokku ostnud, näis kuhu neid istutan. Ootan veel kuna mu nartsissid ja tulbid õitsema hakkavad. Mõnel tulbil on õiepungad väljas igatahes.
Orhidee, mille sain pulmaaastapäevaks suutsin peaasegu et ära tappa, aga too tundub olevat visa hingega ja nüüd uued õiepungad tulemas.
Mõnusaid kevadpühi teile!

Kersti ütles ...

Ma sain ka orhidee sünnipäevaks. Mitte kuukinga, vaid dendrobiumi. Panen pildi ka siia blogisse üles kui mahti saan. Nüüd on mul täitsa orhidee hullus peal, enne ei pidanud neist midagi. Uurisin välja et orhideed tuleb kasta üle kahe nädala.