13 mai 2009

Kolm kontserti kahe päevaga

Kuna on lapsi päris mitu siis tuleb ka palju kontserditel käia. Eriti sellepärast et emadepäev langeb kokku muusikakooli aastalõpu kontserditega.
Kõigepealt vabandan piltide kvaliteedi pärast. Uue fotoaparaadi fond on veel täiesti tühi...

Esimene kontsert oli Johanna muusikakooli kontsert. Nad laulsid 3 laulu. Väga vahvad uued lastelaulud mida ma polnud küll enne kuulnud. Õpetajad on ka super.
Samal kontserdil esines ka Laura muusikakooli kooriga.

Pilte publikust: Johannes sõbranna Eleriga

Samal kontserdil mängis Laura Viivikaga kannelt


Kohe tuli peale Tabasalu Ühisgümnaasiumi emadepäevakontsert. Siin esineb kooli mudilaskoor, või on nad juba lastekoor, ei teagi täpselt.

Üllatuskülaliseks oli meeskoor Millenimemaeimäleta kes laulis meie lastega. See oli vägev, kuigi meeskoori hääli polnud üle laste häälte eriti kosta:) Ilmselt seepärast et mehed jäid sinna taha lavaauku ja hääl jäi ka vist sinna. Kui nad pärast eraldi esinesid siis oli häält neil küll.


Järgmisel päeval oli lasteaias emadele etendus "Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi". Johanna oli peeglike ja Johannes kuningapoeg. Etendus oli väga vahva. Igal sellisel üritusel on mul väga kahju et meil pole videokaamerat, väga lahe oleks seda nii umbes kümne aasta pärast vaadata.










Kuna Johanna ja Johannes käivad ühes rühmas siis saan ma alati kingitusi ja kallistusi topelt

Kommentaare ei ole: