04 jaanuar 2010

Stressivabad jõulud

Juba mitmendat aastat on meil päkapikkudega kokku lepitud et jõulukingid saavad ainult lapsed.

Kohustuseks peame käia mõlemate vanaemade juures ja traditsiooniks on saanud ka Triinu perega jõulude ajal või siis aasta alguses kokku saada.

Seekord tuli meil väga hea idee teha hommikusöök pannkookidega. Kuna meil pole hetkel autot tuli Triinu pere meile. Kahjuks pole mul sellest pilte. Kingid olid väga vahvad. Suured tänud. Pannkoogihommik ka väga meeldis, seda peaks kordama.

Jõululaupäeva hommikul viis Tiidu sõber Andrus meid Rohukülla. Sealt edasi astusime laevale ja Heltermaalt saime bussiga (jutumärkides) edasi. Tegelikult sõidab seda vahemaad marsuuttakso, aga kuna sõitjaid oli palju ja kõigil suured kompsud, oli tunne küll kui silgud pütis. Aga vähemalt kohale saime.



Oma Hiiumaa koju jõudes avastasime et meil olid päkapikud käinud ...

Nagu juba mainitud pole meil hetkel autot nii ei saanud me ka metsa kuuse järgi minna nagu oli algselt plaanitud. Tuli minna rüüsteretkele kuusehekki. Eelmisel aastal võtsime ühe äbariku suurte kuuskede vahelt. Seekord mõtlesime võtta maha ühe ladva kuna nagunii vaja hekki pügada.

(ma ei tea mis punane jutt see pildi peale sattus, ufo äkki?)




Kuuse ehtisid tegelikult lapsed järgmisel päeval kuna pidime kiirustama Tiidu vanemate juurde kus oli juba laud kaetud ...










Jõululaupäeval on ka väga ilus komme viia küünal surnuaeda oma lähedastele. See küünaldemeri pimedas surnuaias on väga lummav pilt. Kahjuks ei ole seda võimalik saada pildile.

Meie viisime küünla Muti nö. kasuemale.

3 kommentaari:

Alice ütles ...

Vaga tore kuulda et teil olid stressivabad joulud mida vois ka piltidelt naha. Meil olid samuti joulud ise stressivabad kuigi enne joule koigile kingituste ostmine ajas mind hulluks.
Head uut aastat teile koigile ja ehk onnestub meil sel aastal ka kohata.

Unknown ütles ...

Me oleme pannkookide nimel paljukski võimelised! (- välja-arvatud ise küpsetamine!!) väga tore hommik oli tõesti! Aitähh!!

Tarja ütles ...

Mõnusat ja stressivaba uut aastat!

Vahvad päkapikud teil seal ringi liikumas.
Me kuuske ei toonud, aga otsustasin, et kevadel otsin mõne ilusa kuusetaime ja istutan selle aeda. Nii on alati kuusk omast käest võtta. Õueski ilus neid vaadata kui veidi kaunistada :)

Triin- meil kodus nii, et mees teeb taina ja mina küpsetan... ja koer sööb :D