17 veebruar 2014

Tallinna trip

 Vahepeal tegime ühe kiirvisiidi Tallinnasse. No tegelikult olime seal 2 ööd. Käisime minu vanemate sünnipäeval ja just sobivasti oli ka Tiidu tädipoja uhke juubel kinos Sõprus kuhu ka meid oli kutsutud.
Tallinnasse läksime lastega bussiga kuna ma arvasin et Tiidul pole mõtet edasi-tagasi uhada. Pealegi ei mahu me kõik enam ka mugavasti autosse.
 Marta oma pakkidega :)  
Pildil tagapool on näha kassi meid saatmas. Koera viisime juba hommikul hoidu aga kassi tõstsime lihtsalt õue ja ta vaeseke ei saa aru mis toimub ...



Praamis



 Lasnamäelaste iga talvine "nuhtlus" - meeletult parte.


Ja Lasnamägi on endiselt päris jube ja kole koht (see on küll minu isiklik arvamus :))



Kara on siis mu vanemate uus pereliige, nüüdseks juba ühe aastane.

7 kommentaari:

Alice ütles ...

Kas sa meie vanast majast pilti ei teinudki? Hullult oleks tahtnud näha milline see nüüd välja näeb. Kus kohas see Lasnamäe Keskus asub?

Kersti ütles ...

Võin lasta Tiidul pilti teha, tema ööbib seal nädala sees.
See Lasnamäe keskus on vana lasnamäe pood. Ühel pool oli pood ja selle vastas uhke nö. teenindusmaja, kus sai pildistamas käidud. Mäletad?
Nüüd on Lasnamäe poest saanud selline turuhoone ja seal on ka mitmeid väiksemaid poode, samuti Säästumarket ja Maxima. Meie käime seal Luhta poe pärast. Seal müüakse Luhta vana mudeli asju võileiva hinna eest :)

Alice ütles ...

No selge pilt, tunnen täitsa ära nüüd kuigi ma ei ole seda torni moodi kõrget ehitist seal keskuse kõrval kunagi näinud. Aga tõesti üsna kole ja jube näeb välja küll :(

Kersti ütles ...

See torniga on seal suht mõttetu hoone. Seal on teisel korrusel Walkingu laomüük, esimesel Pagaripoisid, Swedbank, zoo kauplus, kosmeetika ja prillipood. Aga sees on eskalaator ja puha :)

Kersti ütles ...

Ja eesti keel on seal väga harv nähtus ...

Alice ütles ...

Kas meie vanas majas veel üldse eestlaseid järgi ka on? Või kedagi vanast ajast? Kas see alumisekorruse paljulapseline pere on veel seal?

Kersti ütles ...

Ei, seda "vallakate" peret pole enam ammu, tõsteti välja.
Ikka venelased ülekaalus, rohkem kui tol ajal ja tundub et kõik uued, vähemalt meie trepikojas.
Tarja ema vist ikka alles seal? Ja minu vanemad, rohkem eestlasi ei tea :)