30 mai 2014

Kärdla sadama avamine - siis kui oli veel mõnus soe

 Nüüdsest on Kärdla uuesti sadamalinn.

Alati kui me kuhugi üritusele läheme kus süüa pakutaks on lastel kõht tühi, olgugi et oleme just söömise lõpetanud. Samamoodi ka praami peal, kohe on kõht tühi kui reisijate salongi jõuame, mis siis et 30 minutit tagasi söömise lõpetasime :)

 Johanna oli sadamas tööl projekti sirguvad söögisellid raames. http://hiiusellid.webnode.com/
Siin siis nende kohviku "toodang". Vasakul söödav muld, paremal silgupiss ja taga pannileib. Väga maitsvad asjad kõik.















1 kommentaar:

Alice ütles ...

Pole üldse olnud aega kommeneerida kuigi ma alati loen ruttu su postitused läbi. Tublid lapsed ja ilusad pildid :)