13 november 2019

Laulu- ja tantsupidu 2019

 Kuna oli juubelilaulupidu siis rändas laulu- ja tantsupeo tuli kuu aega enne mööda Eestit. Hiiumaa oli teine sihtpunkt. Marta esines mudilaskooriga Rudolf Tobiase majamuuseumi õuel ja peale seda oma tantsurühmaga Orjaku sadamas.







































Ja siis kuu aega hiljem seadsime end Tallinna poole. Marta osales konkursil oma mudilaskooriga ja Johanna tantsurühmaga. Kahjuks kumbki Laulu- ja tantsupeole ei pääsenud. Aga siis selgus et kuskilt koorist jäävad mõned lapsed tulemata ja Marta saaks osaleda rongkäigus kui soovib. Marta soovis. Me olime nagunii Tallinnas kuna juba veebruaris said ära ostetud tantsupeo piletit et Johanna esinemist vaatama minna. Et Johanna pidi esinema me talle piletit ei ostnud, aga Johannes loovutas oma pileti lahkelt Johannale ja jäi koju üksindust nautima.




 Keegi kaotas kinga. Pärast oli king kadunud ja me ei näinudki kes selle ära võttis :)

 ja teine king :)



Tantsupeo etendus oli võimas. 
 Kuna Marta on meil suur muuseumite fänn. Külastasime pärast Filmimuuseumi











Ja siis selgus et Marta saaks ka minna Laulupeole kaare alla laulma kui soovib. Loomulikult ta soovis.  
Siin ka paljud pildid mis on muusikaõpetaja ja saatjate tehtud rongkäigust ja proovist.















 Ja siis juhtus see mida me oodatagi ei osanud. Me ei pääsenud laulupeole ... Seda pole enne juhtunud et rahvast oli lauluväljakul juba liiga palju ja pileteid enam ei müüdud. Müüdi küll vähehaaval aga me oleksime sisse saanud alles siis kui Marta esinemise lõpetas ja meil polnud plaanis nagunii seal kauem olla. Nii me kuulasimegi Marta laulupeo debüüti aia tagant ... Marta oli ikka üliõnnetu. Ütles et ta oli lausa nutnud minu lemmik laulu lauldes, et ma seda kuulata ei saa. Järgmisel korral ostame ka laulupeo piletid ette ära :)
Rahvast oli aia taga ka väga palju.




Õhtul käisime veel ka bowlingut mängimas.

pilt televiisorist :)

Kommentaare ei ole: