24 veebruar 2009

Hõissa Vastlad, Eesti Vabariigi Aastapäev ja kuidas me vastlakuklitest ilma jäime.

Et vastlapäev satub vabale päevale on erakordne juhus. Ei saanud seda kasutamata jätta ja läksime kelgutama Palukülla (80 km kaugusel meie kodust):








Koju tagasi hakkasime sõitma kell pool viis. Käisime läbi mitmed poed ja isegi bensiinijaama, aga vastlakukleid meil enam saada ei õnnestunud. Mõtlesin viimases poes et ostan kuklid ja panen vahukoore ise peale, polnud ka tavalisi kukleid. Otsustasin lõpuks kuklid ise küpsetada et mitte päris ilma jääda, aga poes polnud ka enam vahukoort... Sealjuures minu leidlikkus lõppes.
Ma tean seda juba ammu et vastlapäeva õhtul pole poest enam vastlakukeid saada, aga oma vigadest ka ei õpi.
Vaatamata sellele oli ilus ilm ja päev väga tore.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

;)

ma olin veel esmaspäeva pärastlõunal täis veendumust, et küpsetan sel aastal kuklid ise... kuni õhtuni, mil selgus, et poeriiulil, kus parematel päevadel seisab pärmi virnade viisi, haigutas täielik tühjus. vahukoort oli, aga mis sa arvad, kas keegi oli võtnud vaevaks ka sobivaid kukleid pakkuda? sinna see plaan jäi...

õnneks sisaldas üks Rapla poodidest eile lõuna paiku siiski veel täpselt meile vajamineva koguse päris vahukoorega kukleid, nii et vastlapäev sai päästetud. :)

Kersti ütles ...

Me ka, muide alustasime oma otsinguid ühest Rapla poest(ei tea küll mis pood see oli)aga meie sealt ei saanud.