09 november 2020

Koroonapuhang Hiiumaal

 Hiiumaal on praegu 26 diagnoositud haiget. Muidu number pole suur aga kuna rahvastiku arv on nii väike, siis Hiiumaa juhib rahvastiku arvu kohta nakatumise edetabelit, kui nii võib öelda.

Tänasest Terviseameti postitusest:

Hiiumaale lisandunud nakatunu sai viiruse läbi tutvuskonna kontakti. Lääne regionaalosakonna jälgimisel on kolm kollet Hiiumaal, kus esimeses pereürituse koldes on 13 inimest ja teises ürituse koldes seitse ja perekoldes kuus.

100 tuhande elaniku kohta on Hiiumaal 343 nakatunut. Teisel kohal on Rapla maakond 255 nakatunuga, kolmandal Ida-Viru maakond 254 ja neljandal kohal Harju maakond 166 nakatunuga.

Kokku on Eestis 6250 nakatunut. See on siis eelmise lainega kokku.

Miljoni elaniku kohta on 4710 nakatunut. 


Elu läheb meie pere jaoks praegu edasi küll täiesti tavapäraselt. Meie Tiiduga käime tööl ja lapsed koolis :)

Ükspäev saatsin ka Vähiravifondi heategevuslikule käsitöölaadale enda kootud kindad, sokid ja mütsi. Loodan et lähevad ikka kaubaks.


Eile oli meil imeline sügisilm. Saime kokku riisutud kõik lehed, mida oli ülipalju, lõikasime Martaga ära vanad lillepealsed ja lõikasin ära vanad vaarikavarred. Käsime mere ääres toomas adru (tegelikult on see vist mererohi hoopis), mille Tiit kaevas kasvuhoones mulda järgmise aasta tomatitele söögiks. Ma pole tehislikke väetisi kasvuhoones kunagi kasutanud.




4 päeva veel ja algab meie väike spa-puhkus. Saab sellest kõigest eemale korra :)

Kommentaare ei ole: