11 november 2022

August 2022

6.augustil toimusid iga-aastased kohvikutepäevad. Meie külastasime seekord vaid ühte. Selle pere kodus oleme kohvikutepäevade ajal vist küll igal aastal käinud.


Tiidu tädi oli ka sel korral Hiiumaal ja tuli kaasa








Pererahvas käis poebussi pealt saia ostmas mida siis lapsed said tiigi kaladele sööta



see on bussipeatus :)


13.augustil käisime Tiidu suguvõsa kokkutulekul. 
 


15.augustil lahkus meie armas karumõmm Tommi kes oli meiega imelised 11 aastat :( 
See oli tegelikult ilus surm kui nii võib öelda. Tommi oli juba vilets mõned nädalad ja meie suurim hirm oli et peame ta magama panema. Aga sel päeval Tommi tuli tuppa, trepist käimine oli tal juba mõnda aega raske, kammisin teda. Siis ta läks õue ja heitis pihlaka alla pikali, püsti tõusmine oli juba raske. Käisin aeg-ajalt trepi pealt teda vaatamas kuni ühel hetkel lebas ta imelikus asendis kõhu peal. Saatsin Tiidu vaatama ja Tommit polnudki enam. Küll on hea et Tiit kodus oli ... Ma muidugi ei arvanud et ta surema hakkab, tal on ennegi raskemaid aegu olnud. Arvasin et puhkab natuke ja taastub. 


Suur probleem on mida teha surnud koeraga. Hiiumaal lemmikloomade matmispaika pole. Siin on muidugi paljudel oma maad/metsa. Variant oleks olnud ka viia mandrile tuhastamisele. Me oleksime tohtinud ka oma aeda matta aga me ei soovinud nii suure koera hauda siia endale. Pealegi on meil ülikõva savine pinnas ... Aga meie head tuttavad lubasid Tommi matta oma metsatukka ja sinna saigi siis tema viimane puhkekoht.


Muinastulede öö Orjaku sadamas 27.08





Kommentaare ei ole: